Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Preuzimanje pošiljke

 

Za proizvode koje poručite u online prodavnici  www.unitedfashion.rs možete odabrati:

  1. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 390 RSD. 
  2. Preuzimanje na D Express paketomatu na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Ovaj vid isporuke je besplatan za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 390 RSD. 

 

REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko neki od artikala iz Vaše porudžbine nije dostupan dobićete obaveštenje putem maila. Ukoliko su artikli iz Vaše porudžbine dostupni dobićete obaveštenje putem mail-a.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje.  

Kurirska služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas D Express), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 069/30-85-900 ili putem email-a cs@unitedfashion.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

 

PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

Prezumanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 

Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 

Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

 

Cena isporuke

Isporuka na paketomat je besplatna za sve porudžbine iznad 6000 RSD.

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 6000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 6000 dinara, cena isporuke će iznositi 390 dinara uključujući PDV i biće iskazan na računu.

Ukoliko porudžbinu plaćate platnim karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nećete imati bilo kakvih plaćanja na benzinskoj stanici

 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.