O nama

Kompanija MiaMara, jedna od vodećih modnih kompanija u Srbiji, tokom 2017. godine pokrenula je svoj prvi online shop www.unitedfashion.rs sa željom da svetske brendove Benetton i Sisley pribleži svim klijentima i ponudi sigurnu kupovinu sa bilokog mesta.

Sa tradicijom dugom više od 60 godina, United Colors of Benetton, je osnove svog brenda pronašao u najvećoj paleti boja,  kvalitetim prirodnim materijalima poput vune i organskog pamuka,a  izazovne kampanje su pomerile granice i transformisale društvo.

Benetton je za sve generacije i pravi porodični brend, sa savršenom ponudom proizvoda za sve prilike i aktivnosti u toku dana i cele godine. Savršen miks komfora, kvaliteta, atraktivnog italijanskog dizajna, raznovrsnih boja i zabave odlikuje brend i Benetton prodavnice i čini ih posebnim i jedinstvenim.

Osnivač brenda, Luciano Benetton, se tokom 2018. godine vratio na čelo kompanije i stavio do znanja da će se italijanski brend vratiti svojim korenima i zasigurno biti jedan od vodećih u svojoj klasi.

Duh United Colors of Benetton izražen je u eklektičnoj garderobi za ljude novog milenijuma. Odeća je dizajnirana da traje večno sa posebnim osvrtom na očuvanje eko sistema.