blog

BE EVERYTHING
02.
Apr.
2023
blog
Nova kampanja United Colors of Benetton predstavlja eksploziju  tema koje karakteristišu kolekciju za proleće leto 2023, koju je dizajnirao  Andrea Inkontri.                                                                       
BE ON  Spring Summer 24
05.
Mar.
2024
blog
Proleće Leto 24 BE ON osvetljava mnoge nijanse Benetton sveta, stavljajući u centar pažnje brend koji od 1965. godine obeležava koncept vremena i mode koji je progresivan, ali istovremeno ne napušta svoje korene - boje, pletenine, humanosti i kosmopolitizma.
Benetton - BREND KOJI JE PROMENIO SVET
10.
Dec.
2022
blog
Mnogi od nas Benetton povezuju sa kvalitetnim vunenim džemperima, širokom paletom boja, savremenim dizajnom, ali Benetton je jedan od ključnih brendova koji je promenio značenje  i svrhu marketinga.
BENETTON JE OPET U  Bulevaru kralja Aleksandra 86-90 ,TC Fontana
14.
Mar.
2024
blog
U SS24 Benetton dečijoj kolekciji osnovni komadi za školu i slobodno vreme se mešaju sa elegantnim look-om koji se mogu nositi i za svečanosti i posebne prilike.
BY CHIARA AND HER FRIENDS FOR DISCOVERING NEW PLACES, FLAVORS AND COLORS
15.
Mar.
2023
blog
Pođite sa nama u ovu avanturu. Otkrite tradiciju Maroka, mirise Marakeša, Benettonove boje i Kjarin ikonski stil.
NEVER-ENDING WOOL
16.
Oct.
2023
blog
Mi smo ambasadori italijanske trikotaže širom sveta. Više od pedeset godina biramo najbolja prediva i pletemo ih kako bismo dali život našim džemperima i kardiganima.  
SS24 KIDS’ COLLECTION
07.
Mar.
2024
blog
BUDI ZABAVAN DEČIJA KOLEKCIJA PROLEĆE-LETO 2024 Jeans, boje, veseli printovi: nova dečija kolekcija savršeno kombinuje klasične boje United Colors of Benetton sa modernim komadima, osveženim sa cool twist-om za letnju sezonu. U proleće-leto 24, basic komadi za školu i slobodno vreme kombinuju se sa elegantnim look-om, mogu nositi i za ceremonije i posebne prilike.
Svi smo osobe u razvoju
10.
Mar.
2023
blog
Izložba i dokumentarni film “Svi smo osobe u razvoju”, koji je predstavljen u Galeriji Štab, nastao je u saradnji Benetton Beograda i humanitarne organizacije Dečje srce 
The Denim Guide
10.
Apr.
2024
blog
Ako ne znate koji tip teksasa vam odgovara, možete se informisati o svim karakteristikama svakog modela u našem vodiču. Od uskog kroja do širokih nogavica, od regularnog do opuštenog kroja, otkrijte naše farmerke i izaberite omiljeni kroj, savršen za vaše telo i vaš stil.
USKRS
12.
Apr.
2023
blog
Proslava Uskrsa u krugu porodice značajna je i dragocena kako za decu, tako i za sve ostale članove porodice, jer budi osećaj pripadnosti, sigurnosti i bliskosti. Uključivanjem dece od najranijeg uzrasta u porodične običaje poput sakupljanja bilja za dekoraciju, farbanja jaja, ukrašavanja kuće, postavljanja praznične trpeze, podstiče se njihova samostalnost, radoznalost i istraćivački duh. Zato je Benetton Beograd odlučio da za predstojeći Uskrs probudi dečiju kreativnost uz zanimljive nagrade.