blog

BE EVERYTHING
02.
Apr.
2023
blog
Nova kampanja United Colors of Benetton predstavlja eksploziju  tema koje karakteristišu kolekciju za proleće leto 2023, koju je dizajnirao  Andrea Inkontri.                                                                       
Benetton - BREND KOJI JE PROMENIO SVET
10.
Dec.
2022
blog
Mnogi od nas Benetton povezuju sa kvalitetnim vunenim džemperima, širokom paletom boja, savremenim dizajnom, ali Benetton je jedan od ključnih brendova koji je promenio značenje  i svrhu marketinga.
BY CHIARA AND HER FRIENDS FOR DISCOVERING NEW PLACES, FLAVORS AND COLORS
15.
Mar.
2023
blog
Pođite sa nama u ovu avanturu. Otkrite tradiciju Maroka, mirise Marakeša, Benettonove boje i Kjarin ikonski stil.
Pranje veša - kako se pere beli i šareni veš?
23.
Jun.
2023
blog
Pravilno pranje veša daje postojanost boja i dugovečnost vašoj odeći. Ovde vam dajemo savete i uputstva za održavanje i pranje belog i šarenog veša!
Svi smo osobe u razvoju
10.
Mar.
2023
blog
Izložba i dokumentarni film “Svi smo osobe u razvoju”, koji je predstavljen u Galeriji Štab, nastao je u saradnji Benetton Beograda i humanitarne organizacije Dečje srce 
USKRS
12.
Apr.
2023
blog
Proslava Uskrsa u krugu porodice značajna je i dragocena kako za decu, tako i za sve ostale članove porodice, jer budi osećaj pripadnosti, sigurnosti i bliskosti. Uključivanjem dece od najranijeg uzrasta u porodične običaje poput sakupljanja bilja za dekoraciju, farbanja jaja, ukrašavanja kuće, postavljanja praznične trpeze, podstiče se njihova samostalnost, radoznalost i istraćivački duh. Zato je Benetton Beograd odlučio da za predstojeći Uskrs probudi dečiju kreativnost uz zanimljive nagrade.  
Zašto biramo organski pamuk i pamuk iz održivih izvora?
06.
Dec.
2022
blog
Zašto potrošači treba da se odluče za kupovinu proizvoda organskog ili recikliranog porekla?